Søg
Leasing
"Uanset hvilken type virksomhed du befinder dig i, er der ofte god grund til at overveje at lease nyt udstyr frem for at købe det selv

Hvorfor?
Leasing handler først og fremmest om økonomisk fleksibilitet. Om ikke at binde dine penge i udstyr og om at erstatte store investeringer med overkommelige, månedlige leasingafgifter.
Er du f.eks. et nystartet værksted skal der ofte både lægges penge til depositum på lejemål, indkøb af værktøj mm. hvorfor det som oftest er en fordel at lease det større udstyr som f.eks. lifte, kompressor, dæk- og afbalanceringsapparater.
Hvis du er en igangværende forretning sikrer det at du ikke tømmer din konto på en nyerhvervelse, men i stedet afdrager til en på forhånd kendt månedlig ydelse, det giver tryghed!

Hvad er den økonomiske fordel? Når du leaser nyt udstyr, får du fuldt skattefradrag for leasingafgiften. Samtidig er der ingen momsudbetaling på udstyret, som når du selv finansierer det."

Hvis du ønsker at lease kan du ikke bruge webshoppen, men i stedet bedes du kontakte os direkte på tlf. 48180300 hvor du bedes have dit cvr.nummer parat så vil vi sørge for kreditgodkendelse mm.

Minimumskøbet for at kunne etablere en leasingkontrakt er på 10.000 kr. ekskl. moms.

Kvikmenu
Autolifte
Værkstedsudstyr
Tilbehør


Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Tlf. (+45)48180300

Email: info@jemaautolifte.dk

Åbningstider:
Man - Tors 8:30 - 16:30
Fredag 8:30 - 14:00

CVR-nummer: 18530473

Vis med moms
Handelsbetingelser
Om os
Levering
Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2, 4030 Tune
Danmark
Tlf. (+45)48180300
Email: info@jemaautolifte.dk
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer